•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Varusteet Lifepak CR2

  Physio-controlin Lifepak CR2 on yksi markkinoiden uusimpia defibrillaattoreita, jossa on edistyksellistä teknologiaa. Laite on hyvin käyttäjäystävällinen, yksinkertainen ja se ohjeistaa tositilanteessa käyttäjiään elvytyksen eri vaiheiden läpi. Lifepak CR2 sopii hyvin kotiin, työpaikalle tai julkiseen tilaan.

  Akut

  Lifepack CR2 käyttää litiumakkua, jonka käyttöikä valmiustilassa on noin 4 vuotta. Akku riittää tositilanteessa noin 100 iskuun, riippuen iskujen energiamäärästä. On tärkeää seurata akun varausta säännöllisesti, jotta defibrillaattori pysyy toimintakuntoisena. Laite hälyttää, kun akun varaus on alhainen.

   

   

  Elektrodit

  Elektrodit ovat yhdessä akun kanssa defibrillaattorin tärkeimmät osat. Lifepak CR2 käyttää samoja elektrodeja sekä aikuisille että lapsille, laitteen antaman virran määrä määritetään laitteesta valitsemalla lapsi/aikuinen. Elektrodit säilyvät käyttämättöminä noin 4 vuotta, jonka jälkeen ne tulee vaihtaa, vaikka ne olisivat käyttämättömät. Elektrodien geeli kuivuu ajan kuluessa ja kuivat elektrodit eivät pysty tulkitsemaan sydämen rytmiä oikein ja defibrillaattori ei täten toimi kunnolla.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita Lifepak C2 tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyskaapit. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  Jos defibrillaattori on julkisella paikalla, on laite hyvä sijoittaa hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa kovaäänisesti, kun kaappi avataan. Kaappi on hyödyllinen myös suurissa toimistoissa, jolloin kaapin avauksella hälytetään tarvittava apu muilta työntekijöiltä.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys