•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • iPad SP1 -lisätarvikkeet

  iPad SP1 on jatkuvasti valmiustilassa, mikä tarkoittaa, että virtaa kuluu jatkuvasti pieniä määriä. Tämän vuoksi on tärkeä seurata akun varausta ja tarvittaessa vaihtaa akku. Muista valita omaan defibrillaattorimalliin sopiva akku. 

  iPad SP1:ssa on erilliset elektrodit lapsille ja aikuisille. Lasten elektrodeja ei tule käyttää aikuisille eikä päinvastoin. Defibrillaattori laskee annettavan sähkön määrän kytkettyjen elektrodien mukaan.

  Muista seurata elektrodien päiväystä. Vanhoissa elektrodeissa on riski, että elektrodien geeli on kuivunut, eivätkä ne sen vuoksi toimi oikein tositilanteessa. On suositeltavaa pitää kaksi paria elektrodeja defibrillaattorin yhteydessä, jotta laite on käytön jälkeen taas käyttövalmis.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita iPad SP1 tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyskaapit. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys