•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Defibtech Lifeline -lisätarvikkeet

  Ennen kuin ambulanssi saavuttaa sydänpysähdykseen sairastuneen henkilön on tärkeää aloittaa Puhallus-painantaelvytys. Mikäli kohteessa on käytettävissä defibrillaattori lisää tämä henkilön eloonjäämismahdollisuuksia. Tutkimuksen mukaan voi Puhallus-painantaelvytys tuplata tai jopa kolminkertaistaa sydänpysähdykseen sairastuneiden eloonjäämisen: : http://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A871097&dswid=-8067. Tämä pätee jos hengenpelastus aloitetaan ennen kuin ambulanssi saapuu.

  Varusteet Defibitech

  Defibrillaattorin omistaminen on hyvin tärkeää ja tämä tulisi löytyä työpaikalta sekä julkisista tiloista. Mikäli teillä on Defibtech Lifeline voimme me auttaa teitä kaikkien varusteiden kanssa. On tärkeää säännöllisesti tarkistaa defibrillaattori ja varmistaa että se on toimintakuntoinen. Ensiaputarvike.fi:stä löytyy kaikki varusteet joita tarvitset Defibtech Lifeline:lle ja moniin muihin defibrillaattoreihin.

   

   

  Parisatot ja elektrodit Defibtech Lifeline:lle

  Ensiaputarvike.fi:stä löytyy kolme eri akkua Defibtech Lifeline:lle. yksi näistä on litiumakku jossa on noin vuoden elinikä. Tämän jälkeen se tulee vaihtaa jotta toimintakunto voidaan varmistaa kriittisissä tilanteissa. Toisessa akussa on seitsemän vuoden elinikä kun laite on standby-modessa kokoajan. Tätä akkua voidaan käyttää 300 sähköiskuun ja 16 tuntia aktiivitilassa.

  Muistakaa säännöllisesti testata teidän defibrillaattori ja varmistaa että akku ei ole tyhjä.

   

   

  Elektrodit Defibtech Lifeline:lle

  Ensiaputarvike.fi:stä löytyy myös ne elektrodit jotka tarvitaan Defibtech Lifeline:lle. Löytyy elektrodeja joita käytetään aikuisille, joissa on 2 vuoden elinikä sekä lapsille joissa on sama elinikä.

  Ruotsalainen EA-Neuvosto suosittelee että aina tulisi löytyä vähintään yhdet ekstra elektrodit. Kun nämä ovat käytetty tulee ne heittää pois joten mikäli muita sydänpysähdyksiä sattuu lyhyeen ajan sisällä on hyvä olla parit ekstrat. Kun elektrodien päiväys on mennyt umpeen tulee ne heittää pois koska silloin niiden geeli on kuivunut eivätkä nämä tartu iholle enää.

   

   

  Varusteita hengenpelastamiseen

  Että akku sekä elektrodit ovat toimintakuntoisia ovat tärkeimmät asiat defibrillaattorissa. Näillä varusteilla pystytte auttamaan pelastamaan hengen. Hengenpelastamisen helpottamiseksi löytyy myös muita varusteita jotka ovat käteviä olla mukana. Aseta nämä siksi samaan paikkaan defibrillaattorin kanssa.

  Toiset varusteet ovat esimerkiksi EA-kitti. Käytettävissä olevien saksien ja partahöylän avulla voitte helposti leikata auki paksut työvaatteet. Partahöylällä voitte helposti ajaa pois kehon karvoitusta jotta elektrodit tarttuvat. Nämä varusteet eivät ole pakollisia jotta defibrillaattoria voidaan käyttää. Ne voivat tosin helpottaa asioita paljon ja siksi näitä suositellaan.

   

   

  Asenna defibrillaattori seinälle

  Ensiaputarvike.fi suosittelee että te asetatte defibrillaattorin näkyvälle paikalle ja informoitte niin monta kuin mahdollista siitä mistä se löytyy. Tällä tapaa on mahdollisuus suurempi että sitä käytetään jos joku sairastuu sydänpysähdykseen. Käyttämällä seinäkiinnitystä joka asennetaan ruuveilla seinään on teidän Defibtech Lifeline aina näkyvä ja käsien ulottuvilla.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys