•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Defibrillaattorin elektrodit

  Elektrodit ovat toinen kahdesta osasta (toinen on akku), jotka on vaihdettava säännöllisesti. 

  Tarjoamme elektrodeja useimpiin markkinoilla oleviin malleihin. Yllä olevasta valikosta voit valita defibrillaattorin lisävarusteet ja valita sitten mallisi löytääksesi oikeat elektrodit ja lisävarusteet. Voit myös etsiä malliasi hakupalkista ja lisävarusteet tulevat näkyviin. Jos et ole varma, mitkä elektrodit sopivat defibrillaattoriisi, lähetä meille kuva defibrillaattoristasi/elektrodistasi ja autamme sinua löytämään oikeat elektrodit. Voit lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

  Kaikille defibrillaattorien elektrodeille yhteistä on, että niiden geeli kuivuu ajan myötä ja kuluu, kun elektrodeja käytetään/avataan. Tämä geeli saa elektrodit kosketuksiin ihon kanssa, jonka kautta defibrillaattori analysoi sydämen rytmiä ja välittää sähköiskun elektrodilta toiselle sydämen läpi, mikä pelastaa ihmishenkiä.

  FAQ

  Mistä tiedän, että elektrodit on vaihdettava?

  Tämä riippuu defibrillaattorin tyypistä. Joskus viimeinen käyttöpäivä on kirjoitettu elektrodin pakettiin ja joskus defibrillaattori hälyttää äänellä ja/tai symbolilla.

  Miten vaihdan elektrodit?

  Tämä riippuu siitä, mikä defibrillaattori sinulla on, ja se on yleensä yksinkertaista. Vedä liitin tai kasetti ulos vanhan elektrodin poistamiseksi ja uuden elektrodin liittämiseksi.

  Mitä tapahtuu, jos elektrodeja ei vaihdeta ajoissa?

  Defibrillaattoria ei ehkä voi käyttää. Jos elektrodit eivät tartu, sydämen rytmiä ei voida analysoida tai voi käydä niin, että sähköisku ei johda kunnolla sydämen läpi, vaan virta johdetaan pinnasta ja sen sijaan voi sattua palovammoja.

  Mitä tee vanhoilla elektrodeilla?

  Vanhat elektrodit lajitellaan elektroniikkajätteeksi.

  Pitäisikö minulla olla varalta kaksi elektrodia?

  On hyvä olla muutama ylimääräinen elektrodi siltä varalta, että alkuperäiset eivät toimi tai joudut käyttämään useampaa kuin yhtä ennen kuin ehdit tilata uusia. Muista kuitenkin, että elektrodit vanhenevat ajan myötä, vaikka niitä ei käytettäisi.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys