•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Defibrillaattorin akku

  Akku on toinen kahdesta osasta (toinen on elektrodit), jotka on vaihdettava säännöllisesti.

  Meiltä löydät akkuja useimpiin defibrillaattoreihin. Akku vaihtelee malleittain, joten tarvitsemasi akkumalli riippuu defibrillaattorimallista.

  Voit etsiä malliasi hakukentästä tai valita lisävarusteet ylhäältä valikosta ja valita mallisi. Jos et ole varma, mikä akku sopii defibrillaattoriisi, voit lähettää meille kysymyksen akustasi tai defibrillaattoristasi kuvan kera, niin autamme sinua. Lähetä kysymys asiakaspalveluumme sähköpostiosoitteeseen: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

   

  Akku kestää yleensä useita vuosia sen jälkeen, kun se on asennettu defibrillaattoriin. Käyttöikä riippuu esimerkiksi siitä, käytetäänkö defibrillaattoria ja säilytyslämpötilasta.

  Useimmat defibrillaattorit ilmoittavat äänimerkillä tai symbolilla, kun akku on vaihdettava. Tämä voi esimerkiksi olla ääni, joka kehottaa vaihtamaan akun tai symboli, jossa näkyy tyhjä akku. Defibrillaattorin akku ei yleensä ole ladattava. Tämän avulla taataan riittävä käyttöikä.

  FAQ

  Miten vaihdan akun?

  Defibrillaattorin akun vaihtaminen on yleensä yksinkertaista. Akku tai akut sijaitsevat erillisessä suojakotelossa. Sinun täytyy vain irrottaa vanha akku ja asettaa uusi. Tarkista akun vaihtamisen jälkeen ääni- ja/tai tilasymbolista, että akku on kunnossa.

  Mitä tapahtuu, jos akkua ei vaihdeta ajoissa?

  Toivottavasti defibrillaattorissa on tarpeeksi tehoa toimiakseen, mutta se ei välttämättä käynnisty tai anna riittävää iskua. Useimmiten defibrillaattori varoittaa hyvissä ajoin ja virtaa on edelleen jäljellä.

  Pitäisikö minulla olla varalta kaksi akkua?

  Tämä voi olla hyvä idea. Vara-akkuna käytetty akku ei myöskään purkaudu ennen kuin se on asennettu defibrillaattoriin. Akussa on yleensä päivämäärä, joka osoittaa, milloin se on viimeistään asennettava defibrillaattoriin suositellun käyttöiän säilyttämiseksi. Tämä on yleensä useita vuosia.

  Mitä teen vanhalla akulla?

  Vanha akku kierrätetään paristona.

  Miten matkustan defibrillaattorin kanssa akun vuoksi?

  Defibrillaattorien akut ovat litiumparistoja, joita ei yleensä sallita matkustajalennoilla tulenarkuuden vuoksi. Varmista ennen matkaa lentoyhtiöltä, voitko ottaa laitteen mukaan. Jokaisella lentoyhtiöllä voi olla omat säännöt.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys