•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Defibrillaattorilaukku

  Useimpien AED-laitteiden mukana tulee säilytyslaukku. Jos sitä ei kuitenkaan toimiteta mukana, voi olla hyvä harkita laukkua, joka on valmistettu erityisesti defibrillaattoriasi varten. Vaikka defibrillaattorissa olisi sisäänrakennettu kahva tai vastaava, laukku voi auttaa useissa tapauksissa. Voit halutessasi säilyttää defibrillaattorisi kanssa ylimääräisiä materiaaleja, kuten elektrodeja, ylimääräisiä akkuja ja elvytys-/ensiapulaukkua. Defibrillaattori saattaa olla tarpeen kuljettaa laukussa sen suojaamiseksi iskuilta, kosteudelta ja pölyltä.

  Nykyään on myös lämmittäviä laukkuja, jotka pitävät defibrillaattorit riittävän lämpiminä ulkona. Jos defibrillaattoria kuljetetaan autossa tai ulkona, lämmityslaukku voi olla ehdottoman välttämätön, koska elektrodit ja akku voivat lakata toimimasta pakkasessa.

  Reppu on myös vaihtoehto, jos defibrillaattoria on kuljetettava pitkiä matkoja, koska sitä on helpompi kuljettaa ja siihen mahtuu enemmän tavaraa. Meiltä löydät defibrillaattoreille suunniteltuja reppuja kahdessa eri koossa; pienempi kompakti laukku ja suurempi laukku, johon mahtuu enemmän ensiaputarvikkeita.

  Kuten mainitsimme, defibrillaattorien mukana tulee yleensä laukku, joka soveltuu yleensä defibrillaattorin säilytykseen ja kuljettamiseen. Usein laukussa on mahdollista säilyttää myös lisämateriaaleja, kuten elvytyssarja. Ideana on, että voit napata laukun nopeasti, juosta viipymättä sydänpysähdyksen saaneen potilaan luo ja tuoda samalla kaikki tärkeät lisämateriaalit mukaasi.

  Suojaavampi laukku on Philips-malli, joka suojaa sekä iskuilta että vedeltä. Se on kuitenkin suunniteltu Philipsin omiin defibrillaattoreihin, ei muiden valmistajan malleihin.

  Tässä on lyhyt yhteenveto siitä, millaisia laukkuja eri defibrillaattorien mukana yleensä toimitetaan:

  ZOLL AED PLUS: Ohut kangaslaukku, jossa on hihna, jotta se voidaan laittaa olalle. Takana on säilytystilaa lisämateriaalille. Laukun voi ripustaa seinätelineeseen.

  AED7000: Tässä laukussa on myös melko ohut kangaskotelo, mutta se tarjoaa paremman suojan kuin ZOLL. Laukussa on tilaa ylimääräiselle akulle sivulla ja lokero takana. Laukussa on kantokahva ja olkahihna. Voidaan ripustaa myös seinätelineeseen.

  Philips HS1: Tukeva laukku, jota on myös helppo kuljettaa mukana. Laukku suojaa iskuilta ja kosteudelta. 

  Philips-laukkuja on kahta eri kokoa, joista suuremmassa on vielä tilaa ylimääräiselle akulle ja ylimääräisille elektrodeille. 

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys