•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Lisätarvikkeet defibrillaattoreille

  Meiltä löytyvät tarvikkeet useimpiin markkinoilla oleviin defibrillaattoreihin. Saatte meiltä nopeasti elektrodit ja paristot defibrillaattorien toimivuuden varmistamiseksi. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitsette apua elektrodien ja paristojen vaihdossa.

  Defibrillaattorien tarvikkeet ja lisävarusteet

  Tavallisin virhe defibrillaattorien suhteen on se, että elektrodeja ei vaihdeta ajoissa, jolloin niissä oleva geeli saattaa kuivua eikä defibrillaattori silloin analysoi sydänrytmiä eikä anna henkeä pelastavaa iskua. Toinen tyypillinen virhe on, että paristoa ei vaihdeta ajoissa. Aivan kuten palovaroitin, defibrillaattorikin tarvitsee toimivan pariston. Useimmat mallit ilmoittavat, kun paristo täytyy vaihtaa, mutta jos tätä ei huomata, defibrillaattori ei pahimmassa tapauksessa toimi. Vaikka sitä voisikin käyttää matalalla virralla, on käyttöaika huomattavasti lyhyempi kuin uudella paristolla. Mikäli vanhojen elektrodien tai paristojen lisäksi ilmenee jotakin muuta vikaa, pitäisi defibrillaattorin ilmoittaa tästäkin.

   

  Olemme laatineet standardisoidun palvelusopimuksen, jonka mukaan tulemme vuosittain paikan päälle tarkistamaan defibrillaattorin toimivuuden, ja tarkistamme myös elektrodit, pariston sekä defibrillaattorin järjestelmän. Kun on aika vaihtaa elektrodit ja paristo, vaihdamme ne puolestanne defibrillaattorin huoltovälien mukaisesti. Huolehdimme myös, että elvytyssetti (sakset, partaterä, hengityssuoja, kuivausliina) on kunnossa. Se, kuinka usein elektrodi ja paristo pitää vaihtaa, riippuu siitä, mikä malli on kyseessä. Unohda huolet defibrillaattorin huollosta keskity sen sijaan omaan yritystoimintaan.

   

   

  Tarvikkeet aina saatavilla

  Elektrodin ja pariston lisäksi defibrillaattorin yhteydessä tulisi olla elvytyssetti. Elvytyssetti voi sisältää esimerkiksi: 

  • sakset tai vaateleikkuri, joilla vaatteet voidaan leikata nopeasti. Elektrodit pitää asettaa suoraan henkilön iholle.
  • partaterän, jotta henkilön ihokarvat saadaan tarvittaessa ajettua pois. Elektrodit tarvitsevat suoran kontaktin ihoon ja runsas karvoitus saattaa häiritä elektrodia ja defibrillaattoria tulkitsemasta rytmiä oikein. 
  • hengityssuoja, joka suojaa puhalluselvytyksen suorittajaa 
  • hanskat, jotka suojaavat sinua mahdollisilta nesteiltä jne 
  • kuivausliina rintakehän kuivaamiseksi. Hiki, vesi tai muu mahdollinen neste tulee kuivata rintakehältä, jotta sähköisku johtuu sydämeen, eikä vain pinnallisesti iholla olevan nesteen kautta. 

  Jotta defibrillaattori löydetään tarvittaessa nopeasti, on tärkeää, että se on selkeästi merkitty. Suosittelemme, että defibrillaattorilla on vakaa paikka seinätelineessä tai kaapissa. Selkeä kyltti defibrillaattorin yläpuolella sekä tarramerkki ovessa osoittavat defibrillaattorin paikan.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys