•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Telineet ja säilytyskaapit defibrillaattoreille

  Defibrillaattori on tärkeä säilyttää suojassa, turvallisessa ja hyvin näkyvässä paikassa. Defibrillaattoria tulee suojata kylmältä, iskuilta ja pölyltä, jotta se kestää pidempään, mutta sen tulee myös olla helposti löydettävissä ja saavutettavissa hätätilanteissa. Siksi on tärkeää hankkia defibrillaattorille hyvä kaappi. Valitse kaappi sen perusteella, missä defibrillaattoria tullaan säilyttämään ja altistuuko se esimerkiksi kylmälle, kuumalle, kosteudelle tai onko se tilassa, jossa ihmisiä liikkuu.

  Kaappi sisällä säilytettävälle defibrillaattorille

  Defibrillaattori-kaapille on erilaisia vaatimuksia riippuen siitä, säilytetäänkö niitä sisällä vai ulkona. Sisäsäilytystä varten vaatimukset ovat yleisesti ottaen matalammat, sillä defibrillaattori ei altistu ulkoisille olosuhteille yhtä suuresti kuin ulkona säilytettävät. Jos defibrillaattorisi on laukussa, on yksinkertaisinta ripustaa se seinätelineeseen. Tämä on ratkaisu, joka toimii hyvin esim. pienemmissä toimistoissa.

  Jos sen sijaan säilytät defibrillaattoria paikassa, jossa liikkuu paljon ihmisiä, suosittelemme kaappia. Tällöin vältytään suurella todennäköisyydellä defibrillaattorin kolhuista, jos joku ohi kulkiessaan osuu siihen ja kaapissa on lisäksi hälytys, joka ilmaisee, kun kaapinovi avataan. Se tiedottaa ympäristöä hätätilanteesta, jossa defibrillaattoria tarvitaan, ja toimii myös apukutsuna tilanteessa, jossa aika on kortilla. Hälytys vähentää myös varkauden riskiä. Voit itse valita hälyttimen aktivoinnin. Kaappi vähentää myös defibrillaattorin altistumista kosteudelle ja lialle. Se pidentää defibrillaattorin ikää, erityisesti pölyisemmissä ympäristöissä, kuten tehdastiloissa. Jos defibrillaattorilla on matala IP-luokitus, on se hyvä suojata ulkoisilta vaikutuksilta.

  Valikoimastamme löytyvät kaapit ovat käteviä sekä helpppokäyttöisiä, ja syvyydeltään noin 20 cm, joten ne voidaan helposti sijoittaa ahtaampiinkin tiloihin. Voit valita vihreän tai valkoisen värin.

   

   

  Kaappi ulkona säilytettävälle defibrillaattorille

  Jos defibrillaattoria säilytetään ulkona tai ei-eristetyissä tiloissa, tarvitset lämmitetyn suojakaapin. On tärkeää valita korkealaatuinen kaappi suojaamaan defibrillaattoria. Valikoimastamme löytyvät Arky-kaapit on valmistettu kestävästä muovista alumiinisella sisäosalla. Voit valita kaapin, joka kestää -25 celsiusastetta, tai polar-kaapin, joka kestää jopa -45 celsiusastetta. Miten kovia olosuhteita kaapin tulee kestää, riippuu siitä missä päin Suomea olet. Myös näissä kaapeissa on hälytys, joka ilmaisee oven avautumisen. Hälytin voidaan halutessa myös kytkeä pois. Nämä kaapit ovat 100% pöly- ja vesitiiviitä, joten ne ovat sopivia kovimpiinkin ympäristöihin kuten sahalle, autopesuloihin tai hissilaitteistoihin. Ulkosäilytyskaapin ansiosta defibrillaattorin saavutettavuus lisääntyy huomattavasti. 

  Tutkimuksessa on todettu defibrillaattoreiden saatavuuden jopa puolittuvan ilta-aikaan ja viikonloppuisin verrattuna arkipäivien virka-aikaan, kun kuitenkin noin 60% sydänpysähdyksistä tapahtui ilta-aikaan ja viikonloppuisin! (Automated External Defibrillators Inaccessible to More Than Half of Nearby Cardiac Arrests in Public Locations During Evening, Nighttime, and Weekends C. Malta Hansen ym. 2013) 

  Defibrillaattori-kaappien lisäksi myymme lukuisia muita ensiaputarvikkeita. Jos olet epävarma siitä mitä tarvitset, voit ottaa yhteyttä asiakastukeemme. Meidän avullamme hengen pelastaminen ja ensiaputuotteidesi säilyttäminen oikeaoppisesti on helpompaa. Verkkokauppamme valikoima on saatavilla sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys