•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi

  Defibrillaattorit & ensiaputarvikkeet

  Autamme sinua valitsemaan oikean defibrillaattorin työpaikalle, koulutusnuket ensiapukoulutuksen järjestämiseen ja ensiaputarvikkeet kotiin tai toimistoon. Olethan meihin yhteydessä, jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua oikean tuotteen valintaan.

  Elvytysnuket

  Näytä tuotteet

  Defibrillaattorit

  Näytä tuotteet

  Ensiaputarvikkeet

  Näytä tuotteet

  Valikoimassamme olevat defibrillaattorit noudattavat Euroopan Elvytysneuvoston AED-laitteita (defibrillaattoreita) koskevia ohjeistuksia

  Tämä tarkoittaa, että kaikkien laitteiden mukana tulee käyttöohjeet paikallisella kielellä sekä selkeät vaiheittaiset ohjeet laitteen oikeaan käyttöön.

  Uusimmat tuotteet

  Myydyimmät

  Opi lisää blogissamme

  Kannettava defibrillaattori

  Kannettavaa defibrillaattoria on helppo kantaa mukana ja se kestää kulutusta. Korkean IP-luokituksen ansiosta se kestää sekä kosteutta että pölyä. Tämä akkukäyttöine...

  Defibrillaattori yhdistykseen

  Defibrillaattorin tulee aina olla saatavilla julkisilla paikoilla. Näin tuhansien sydänpysähdyksestä kärsivien ihmisten selviytymismahdollisuudet kasvavat. Jos haluat ostaa defibrillaattorin yhdistyks...

  Defibrillaattori ja lapset

  Nykyään kaikkialla maassa on suuri määrä defibrillaattoreita, olipa kyseessä sairaalarakennukset, koulut, yritykset tai yksityishenkilöt. Näitä voidaan käyttää aikui...

  Defibrillaattorin vähentäminen

  Haluatko ostaa defibrillaattorin yhtiön tiloihin, mutta olet huolissasi korkeasta hinnasta? Silloin meillä on hyviä uutisia. Voit joko ostaa tai vuokrata defibrillaattorin. Tällä tavoin kaikille yhti&...

  Defibrillaattorit ja elvytysnuket

  Oikeaoppinen painelu-puhalluselvytys yhdistettynä defibrillointiin voi pelastaa hengen. Meiltä löydät useita erilaisia defibrillaattoreita, jotka täydentävät elvytysvarustuksen yleisillä paikoilla, yrityksessä tai kotona. Meillä on lisäksi anatomisesti tarkkoja elvytysnukkeja, joita käytetään elvytyskoulutuksessa. Nukkeja on saatavilla eri malleja ja eri hintaluokissa vauvasta aikuiseen. Näin ollen löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan vaihtoehdon. 

  Taito elvyttää ja käyttää defibrillaattoria antavat sinulle mahdollisuuden auttaa sydänpysähdyksestä kärsiviä. Valikoimallamme anatomisesti tarkkoja elvytysnukkeja voit oppia oikean painelu-puhalluselvytystekniikan, joka tarjoaa turvaa tilanteessa, jossa elvytystä tarvitaan.

   

  Defibrillaattorit

  Sydänpysähdyksessä sydämen rytmi on sähköisesti kaoottinen eikä sydän pumppaa verta elimistöön. Sähköiskut, jotka defibrillaattori suorittaa, voivat auttaa sydäntä rikkomaan tämän kaaoksen, ja käynnistää sydämen rytmiin, joka taas pystyy kierrättämään verta elimistään. Kun käytät defibrillaattoria, lisäät sydämenpysähdyksen saaneen henkilön eloonjäämismahdollisuuksia.

  Tavallisimmat defibrillaattorimallit ovat nykyään puoliautomaattisia, jotka eivät vaadi aiempaa kokemusta. Niissä on ääniohjaus, joka opastaa rauhallisesti ja selkeästi läpi defibrillaation ja paineluelvytyksen jokaisen vaiheen ja antaa palautetta paineluelvytyksen laadusta.

  Valikoimastamme löydät myös kaikki ne tarvikkeet, jotka tarvitset defibrillaattorin ylläpitoon ja käyttöön, kuten paristot, elektrodit sekä lapsille että aikuisille, vaatesakset ja elvytyssuojat sekä paljon muuta. Yksi tärkeimmistä asioista on, että defibrillaattori on helposti saatavilla ja löydettävissä, kun sitä tarvitaan. Standardisoitu kyltti tulee löytyä defibrillaattorin vierestä, jotta laitteen löytää nopeasti. Käytettävyyden kannalta on tärkeää, että defibrillaattori on helposti saatavilla eikä se ole lukkojen takana. Meiltä saat kaiken mahdollisen defibrillaattorin nopean käytön mahdollistamiseksi.

   

  Elvytysnuket

  Oikeaoppisesti suoritettu paineluelvytys ja defibrillaattorin käyttö antaa parhaan tehon elottoman henkilön hoidossa. Paineluelvytys vaatii harjoittelua, jotta se tehdään oikein. Paras tapa oppia on käyttää elvytysnukkea, joissa on realistinen anatomia ja palautejärjestelmä, joka näyttää kuinka suoritat painelut ja puhallukset oikeaoppisesti. Paineluelvytyksen suorittaminen lapsille ja vauvoille vaatii tietynlaisia tekniikoita, ja siksi löydätkin valikoimastamme myös vauva- ja lapsielvytysnuket.

   

  Opi pelastamaan henki elvytysnukeilla ja defibrillaattorilla

  Elvytysnukessa tulee olla lukuisia toimintoja, jotta voisit oppia suorittamaan paineluelvytyksen oikealla tavalla. Rintakehän tulee kohota puhallettaessa ja nuken tulee myös indikoida, että painelu on riittävän syvää. Todenmukainen nuken anatomia on tärkeää opeteltaessa oikeaa tekniikkaa.

  Jos harkitset elvytyskoulutuksen järjestämistä, löydät meiltä defibrillaattorit älytoiminnoilla sekä lasten ja aikuisten elvytysnuket. Löydät myös useita lisätarvikkeita, joilla sopeutat nuken tarpeisiisi sekä vaihdat käytössä kuluvia osia, kuten nuken kasvot ja keuhkot. Meillä on myös kosteuspyyhkeitä kasvojen desinfiointiin käyttökertojen välissä. Jos tarvitset ammattilaisen apua, ota meihin yhteyttä.

  Meiltä saat myös elvytyskoulutukset juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä!

   

  Lisää tietoa tuotteistamme

  Jos olet kiinnostunut ostamaan defibrillaattoreita ja elvytysnukkeja, voit lukea lisää eri tuotteista klikkaamalla niitä. Yksityiskohtainen tieto auttaa sinua löytämään yrityksellesi ja käyttötarkoituksiisi sopivan tuotteen. Käy myös läpi muut ensiaputuotteemme ennen tilauksesi viimeistelyä. Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita, joita tulisi olla jokaisen yrityksen ensiapuvarustuksessa

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys